RÓLUNK
Kunné Fülöp Veronika vagyok két gyermek édesanyja. Gyermekeim gyakran voltak megfázva, kisfiamnál pollenallergiát is diagnosztizáltak magas értékkel. Ekkor fedeztem fel a száraz sóterápia áldásos hatását, melynek eredményeképpen az allergiás tünetek megszüntek, a felső légúti megbetegedések ritkultak, lefolyásuk felgyorsult. Így jött az ötlet, hogy vállalkozásként egy Sószobát építsünk, fontosnak éreztük, hogy másoknak is segítsünk.
Az eltelt idők alatt egyre több új pozitív hatását tapasztalták vendégeink a sóterápia során: elmúlt a rekedség, szem szúrása és viszketése megszünt. Ugye milyen sok tünetre, problémára megoldást nyújt a Sóterápia?
Miért vagyunk Relax Sószoba? Nálunk a gyógyulás vagy immunerősítés közben kipihenheti a fáradalmakat, garantáltan feltöltődve fog távozni.
Szeretnénk, hogy minél többen megismerjék ezt az egyszerű, de mégis remek, természetes lehetőséget.
A terápia hatékonyságáról 1 tonnányi Parajdi só és a piac legmodernebb Sógenerátora gondoskodik. A porlasztott só mikron nagyságú, emiatt a leghatékonyabban tudja kifejteni a hatását.
A nyugodt pihenést halk relaxációs zene és a sószoba fényeinek játéka segíti. A gyerekeknek sok játkékkal készültünk ezen kívül színezhetnek, rajzolhatnak és játszhatnak a somokozóban, ahol közvetlen kapcsolatba kerülnek a sóval.
Várom Önt és kedves családját Pestszentlőrinc szívében a Béke téren.