Ásvány karkötők

Mérete: 6 mm
Ásványok: Ónix, kagyló, középen hegyi kristály.
Hatása: Erős hatással van az agyra (Alzheimer-kór, epilepszia), fájdalomcsillapító, javítja a hallást, látást, erősíti az immunrendszert. Az önmegvalósítás köve. Segít céljaink elérésében, gyász feloldásában, erőt ad a továbblépéshez. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító, pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatású, harmonizálja a hormonrendszert, enyhíti a csípéseket, viszketést, serkenti az emésztést, bélműködést, segít az alvászavarokban.
Bevezető ár: 3.000 Ft


 Mérete: 4 mm
Ásványok: Opalit, Rózsakvarc, középen Apatit
Hatása: Megszünteti a félelmet a társaságtól, közeledéstől, segít jó kapcsolatot teremteni, serkenti a salaktalanítást, méregtelenítést, a kiválasztást. Enyhíti a depressziót, termékenységi problémák esetén jótékony, fáradt lábak esetén is segít. Segít megtalálni a szeretet útját, elhárítja az akadályokat, életörömre tanít. Csontképződést, törött csontok gyógyulását serkenti, izületek fájdalmát csökkenti, serkenti a sejtregenerációt, javítja az étvágyat, csökketni az agresszivitást, segít a megbocsájtásban.
Bevezető ár: 2.500 Ft
A nyaklánccal együtt szettben: 6.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Mézkristály, Lávakő
Hatása: Véd a pszichés támadások ellen, taszítja a környezet negatív hatásait. Erős gyógyító és energizáló, méregtelenítő hatása van. Serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását. Segíthet a vesék és női szerevek gyógyításánal, továbbá remek masszázskő.
Bevezető ár: 3.000 Ft


 

Mérete: 4-6 mm
Ásványok: Kagyló rizsszem, Mézkristály, középen Angyal aura. Hatása: Stresszoldó, auravédő, kommunikáció, immunrendszer erősítő, optimizmus, energiaáramlás. Véd a pszichés támadások ellen, taszítja a környezet negatív hatásait. Erős gyógyító és energetizáló hatása van. Serkenti a sejtek vízutánpótlását, erősíti az inakat, segíti a kötőszövet regenerálódását, illetve serkenti a vérkeringést. Biztosítja az egyensúlyt a szervezetben, nyugtatja az idegrendszert és hatékonyan serkenti az idegsejtek megújulását.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Napkő, Hodkő
Hatása: A napkő serkenti az öngyógyító képességeket, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a krónikus torokgyulladásra, enyhíti a gyomorfekélyt. Segítséget jelent a porcproblémákra, a reumára, valamint általános érvénnyel a fájásokra és a fájdalmakra. Hormonháztartással kapcsolatos betegségeket segíti, fokozza a termékenységet, menstruáció közben, szülés után, klimax idején hatékony társ. Nyirokkeringést javítja, csökkenti a méreganyag- és folyadékvisszatartást, serkenti a tobozmirigy működését. Csökkenti a belső stresszt, feszültséget.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Csakra karkötő
Mérete: 6 mm
Ásványok: Ametiszt, Lápisz Lazuri, Türkiz, Aventurin, Jáde, Karneol, Gránát.
Hatása: Az egész testet (7 csakrát) megtisztítja, energizálja.
Bevezető ára: 3.000 Ft 


Mérete: 4 mm
Ásványok: Achát sárga, Rodonit, középen Opalit
Hatása: Diagnosztikus nőgyógyászati betegségekre, kiváló a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra, alvászavar és frontérzékenység esetén jótékony, bélproblémák, puffadás, hólyagproblémák, szemproblémák, látásromlás és zavar, gyulladásokra, aranyér, visszértágulat. Erősíti a tisztánlátást, emberismeretet. Megszünteti a félelmet a társaságtól, közeledéstől, segít jó kapcsolatot teremteni, serkenti a salaktalanítást, méregtelenítést, a kiválasztást. Égés, rándulás, ficam, véraláfutás, zúzódás esetén használhatjuk, lassítja a halláscsökkentést, tisztítja a tüdőt és a légutakat, erősíti a csontokat és a szívizmot nyaklánc esetén a szív közelében. Segít az előretekintésben.
Bevezető ár: 2.500 Ft


Mérete: 6 mm
Ásványok: Kagyló, Hegyi kristály
Hatása: Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító, pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatású, harmonizálja a hormonrendszert, enyhíti a csípéseket, viszketést, serkenti az emésztést, bélműködést, segít az alvászavarokban.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Rózsakvarc, Hegyi kristály
Hatása: Enyhíti a depressziót, termékenységi problémák esetén jótékony, fáradt lábak esetén is segít. Gyógyítja a szív sebeit, segít elhárítani az akadályokat. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító, pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatású, harmonizálja a hormonrendszert, enyhíti a csípéseket, viszketést, serkenti az emésztést, bélműködést, segít az alvászavarokban.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Karneol, Dendrites Achát
Hatása: Diagnosztikus nőgyógyászati betegségekre, kiváló a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra, alvászavar és frontérzékenység esetén jótékony, bélproblémák, puffadás, hólyagproblémák, szemproblémák, látásromlás és zavar, gyulladásokra, aranyér, visszértágulat. Erősíti a tisztánlátást, emberismeretet. Fokozza a szövetek vérellátását, ezáltal oxigénellátását. Javítja a vékonybélben a vitamin- és tápanyagfelvételt. Serkenti az anyagcserét. Enyhíti az égési sérüléseket. Görcsoldó hatású, főleg az alhasi görcsöket és a reumás fájdalmakat csökkenti. Elősegíti a gyulladások gyógyulását, regenerációt. Szüléstámogató. Hajhullást és a változókori hőhullámokat csökkentni.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Pakisztáni Onix
Hatása: Erős hatással van az agyra (Alzheimer-kór, epilepszia), fájdalomcsillapító, javítja a hallást, látást, erősíti az immunrendszert. Az önmegvalósítás köve. Segít céljaink elérésében, gyász feloldásában, erőt ad a továbblépéshez.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Rose Gold, Jade, Arany, strasszos köztesekkel
Hatása: Hólyag-vese működését harmonizálja. Sav-bázis háztartást egyensúlyban tartja, méregetelenít. Segíti az öngyógyító folyamatokat. Kedvező hatással van az anyagcserére, vitalizáló. Nyugtatja az elmét. Megnyugtatja az elmét, visszaadja a belső békénket. Támogatja az önmegvalósítást. Segít könnyebben elviselni a dolgokat, támogatja a depresszió feldolgozását. Szabályozza a mirigyek, az idegek működését és a keringést, melegítő hatású, erősíti a nemi szerveket.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Citrin, középen hegyikristály
Hatása: Cukorbetegség esetén serkenti az inzulintermelést. Csökkenti a depressziót, jókedvet hoz. Gyomor-bél panaszok, hasfájás, puffadás esetén jótékony. Csökkenti a koleszterinszintet. Segíti a méregtelenítést. Nap erejét hordozza, sok meleget, energiát ad. Hasznos azoknak, akiket külső hatások erősen befolyásolnak. Sebgyógyító, vérzéscsillapító, fájdalom- és lázcsillapító, pajzsmirigybetegségek esetén szabályozó hatású, harmonizálja a hormonrendszert, enyhíti a csípéseket, viszketést, serkenti az emésztést, bélműködést, segít az alvászavarokban.
Bevezető ár: 3.000 Ft 


Mérete: 6 mm
Ásványok: Fluorit
Hatása: Csontritkulás, csönttörés esetén serkenti a csontépítést, erősíti a csontokat. A fogakat erősebbé és ellenállóvá teszi, fogínygyulladást enyhíti. Csökkenti az ízületi gyulladást, fájdalmakat, köszvényt. A köhögést, légzési panaszokat csökkenti, testsúlyproblémák esetén hatékony, segít a tanulásban, koncentrálásban. Segít a saját utat megtalálni, rámutat ha letérünk arról. Test és lélek gyógyításában nagy segítséget ad.
Bevezető ára: 3.000 Ft