Sópárnák, Sóinhalátorok és Párologtató só

Sópárnák:

Kiszerelés: 0,5 kg és 1 kg

Ár: mesefigurás 0,5 kg és mintás szövetű 1 kg 3.350 HUF

     natúr szövetű 1 kg 2.700 HUF


Alkalmazásuk: A sópárna melegítve és hidegen is alkalmazható. Melegítve fájdalomcsillapításra alkalmas. Segíthet olyan gyulladások kezelésében, mint például az arcüreggyulladás és fülgyulladás, ami a gyerekeknél gyakran jelentkezik. Hűtve ideális lehet zúzódások, ficamok és rándulások esetén is.

Melegíteni kizárólag sütőben lehet, körülbelül 50-60 fokon, kerüljük a mikrohullámú sütőben való melegítést! Hűteni pedig mélyhűtőben lehet, körülbelül fél órán keresztül.


Sóinhalátorok 

Nagy: 6.950 HUF

Kicsi: 5.140 HUF

Porcelánból készült eszközök, melyet felnőttek és gyerekek is használhatnak mellékhatások nélkül. Kis helyen elférnek, utazás alkalmával is szükség esetén kéznél lehet.

A sóinhalátor használatának elengedhetetlen feltétele, hogy minőségi sót használjunk hozzá. A parajdi só soféle ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, melynek köszönhetően a legjobb minőségű sók közé tartozik. A szervezetünknek szüksége van ezekre az ásványi anyagokra és nyomelemekre az egészséges működéshez, és ezek támogatják szervezetünk önvédő mechanizmusát. A sóinhalátorba 500 grammos parajdi só használata javasolt. 


Parajdi párologtató só 

1 kg kiszerelésben 1.490 HUF

Olyan környezetet teremt, mintha egy sóbarlangban lenne. Kézzel bányásszák és előállítása során nem kerül hozzá felesleges mesterséges anyag. Minden időszakban lehet használni, dekorációként is szolgálhat a szobában, mivel fehér sóristályok jelennek meg rövid idő múlva az edény falán. A párologtató sót üveg vagy kerámia edénybe szükséges helyezni, kis mennyiségű vizet aláöntve a sónak negatív ionjai a párolgás lévén aktivizálódnak és a levegőbe jutva fejtik ki hatásukat (tisztít, fertőtlenít). A két kép között 2,5 hónap különbség van.

Aktuális készletünkről kérjük a megadott elérhetőségeken érdeklődjön!

Ha esetleg távolabb él tőlünk és nem tud érte jönni, akkor a Packeta csomagküldő szolgálattal tudjuk Magyarország területén postázni előre utalás után. 

A szolgáltatás ára: 5 kg alatt 1.290 Ft és 15 kg-ig 2.890 Ft.