Sólámpák és Sómécsesek

A Himalája sólámpa igazi wellness élményt és relaxációt biztosít. Emellett tisztítja a levegőt, jó hatással van az asztmás és egyéb légúti problémákra más sótermékekkel együtt. Ki és bekapcsolt állapotban is kifejti hatását, de hő hatására jobban megindulnak a folyamatok, mivel negatív sóionok szabadulnak fel. A negatív sóionok segítenek még a háztartási elektromos készülékek által kibocsátott elektromágneses sugárzás semlegesítésében és a statikus elektromosság felhalmozódását is megakadályozzák. 

A Parajdi sólámpa is kiváló a levegő tisztítására, valamint az elektromágnesesség által okozott rezgéseket is semlegesítheti. A parajdi sókristályok jótékonyan hatnak az immunrendszerre, mert ez a fajta lámpa működését tekintve egy ionizátor. Nedvszívó képességgel is rendelkezik, igy a lakásban csökkenhet a penész megjelenésének esélye. 

A lámpákat nedves, nyirkos környezettől óvni kell, ha mégis oda helyezik, érdemes alátétet tenni a lámpa alá.

Tisztítása áramtalanított, szobahőmérsékletűre hűlt állapotban történjen! Vagy egy száraz kendővel törölje le a lámpáról a port vagy ha koszosabb a lámpa, akkor egy enyhán nedves ruhával finoman törölje le a szennyeződést, utána törölje szárazra.

Választék: Parajdi és Himalája sólámpák különböző méretekben (1-2 kg-tól 7-10 kg-ig) és a himalája lámpákat a következő formákban: medve, macska, ló, hattyú, angyal, piramis, feng shui, tűzgömb, csepp, tojás alakú, kis és közepes és nagy kosár.

Usb-s himalája sólámpák: RGB-s megvilágítással rendelkeznek (7 csakra szín), így a só- és színterápia együtt fejtik ki jótékony hatásukat. Televízióhoz, laptophoz vagy telefon töltőfejjel hálózatba csatlakoztatva használhatók. 

Választék: Feng Shui, Piramis, Kőtömb, Kis oszolop

A sómécsesek is szintén a melegedés hatására ugyanazt a jótékony hatást fejtik ki, mint a lámpák. Dekorációnak is felhasználható, minden alkalomra tökéletes. Többet tud, mint egy gyertya, hiszen nekik nincs egészségre jótékony hatásuk.

Választék: parajdi sómécsest és himalája sómécsest különöző méretekben (0,5-0,8 kg; 1-1,5 kg; 1,5-2 kg) és formákban szív alakú, feng shui.


Ajándéknak is tökéletesek! 


Aktuális készletünkről kérjük a megadott elérhetőségeken érdeklődjön!

Ha esetleg távolabb él tőlünk és nem tud érte jönni, akkor a Packeta csomagküldő szolgálattal tudjuk Magyarország területén postázni előre utalás után. 

A szolgáltatás ára: 5 kg alatt 1.290 Ft és 15 kg-ig 2.890 Ft.